Sunday, May 29, 2011

Champions League Finalen Barcelona - Manchester United

Hvilket brag af en kamp! 3-1 til Barca
Barca tog en velfortjent sejrer med hjem til Barcelona, selvom Man United gjorde det godt også!
Jeg heppede selv på Barca, selvom at jeg også er Man United fan. 
Men kampen var rigtig god og der blev scoret en del gode mål. Fire helt nøjagtigt.

Du kan her se Goals and Highlights.

Nicolai 

Thursday, May 26, 2011

Vman - Online Fodbold Spil

Jeg har igennem snart to år spillet et spil på nettet der er kendt som Vman. Spillets rigtige navn er Virtuel Manager og det er udviklet af en fyr som hedder Rasmus Rønn Nielsen. Jeg vil anbefale dette spil, da jeg har brugt mange timer i det og aldrig bliver træt af det. Hvis man kan lide fodbold, er det her et fedt spil.
Man starter ud med at lave et klubnavn og der efter går spillet for alvor igang, hvor du starter med en trup af spillere, der ikke er særlige gode. Derefter melder man sin ind i en liga og så skal man ellers bare administrere sin klub. Og se hvor langt man kan nå!

Hvis du måske er blevet interesseret så tjek linket her under. Opret en profil og kom igang
Min Klub hedder forøvrigt Outkickers FC.

http://www.virtualmanager.com/

Nicolai

Tuesday, May 24, 2011

Second Life

Second Life er som navnet antyder dit andet liv. Bare i en virtuel verden. Spillet går ud på at du laver en avatar med fornavn og efternavn som du skal bruge i verdenen. Du kan så bygge lige hvad du har lyst til eller tage på nogle af de mange natklubber der er i spillet. I spillet kan du vælge og købe tøj til din avatar eller et helt nyt udseende og meget andet. Du kan også selv lave tøj, huse, møbler eller andre ting, som du kan sælge og få Lidens for. Lindens er Second Lifes møntfod. Du kan tage rigtige penge og veksle ind i spillet men også omvendt. Da du kan tage penge ud af spillet. Nogen i Second Life har også kunne levet af det. Men kun en enkelt er blevet millionær ind til videre.

Hvis du gerne vil møde nye mennesker eller bare væk fra hverdagen en gang i mellem så er Second Life sikkert er spil for dig.

Nicolai

Monday, May 23, 2011

Minecraft Millénaire

Minecraft Millénaire er et mod til det populærer Minecraft. Dette mod er virkelig godt lavet. Som altid starter man i Minecraft verdenen, men denne gang ikke alene. For dette mod spawner 3 par og en lille landsby. Du har som sådan intet med landsbyen at gøre men du kan sælge til den og se den vokse. Hvis man spiller længe nok kan den vokse til lang over 40 mennesker i byen. Alle de mennesker der bor i byen har hver deres funktion. Nogen skaffer træ imens andre passer marker og nogen helt andre laver våben og tools.

Desværre virker det stadig kun i single player men det er rigtig fedt. 

Hvis du er blevet interesseret kommer der et link her under.


Her kan du også finde link til at downloade mod'et. 

Hvis du ikke gider det kommer der også link til det her.



Nicolai


Friday, May 20, 2011

Windows 7.5

Microsoft er snart klar med en ny opdatering til Windows Phone 7. Den nye version kommer til at hedde 7.5. Jeg er rigtig spændt på og se hvordan den nye version bliver. Jeg har aldrig selv haft en Windows Phone men den lyder til og være en rigtig spændende mobil telefon som man måske kunne købe en dag.

Nicolai

Wednesday, May 18, 2011

L.A. Noire

L.A. Noire udkommer imorgen d. 19.05.2011. Det bliver helt vildt fedt, jeg har desværre ikke selv købt det endnu. Men skal prøve det hos en af mine venner fredag. Glæder mig helt vildt da der jo er blevet udviklet en hel ny teknologi. Jeg glæder mig også til at se hvad Rockstar skaber af fede titler i fremtiden. Specielt GTA 5

Nicolai

Skype købt af Microsoft for 40 Milliarder


Skype købt at Microsoft, jeg synes at det er rigtig fedt a Microsoft har købt skype, men 40 milliarder kroner er rigtig mange penge. Og jeg har hørt at det var alt for mange penge de har givet for det. Men jeg er rigtig spændt på hvad de kan få ud af deres køb. Har læst lidt om at det skal bruges til deres Xbox live, og derfor begynder jeg og overveje og købe en Xbox 360 endnu mere end før. Men nu må vi se hvad fremtiden bringer.

Nicolai.

Hvilke internet browser er bedst?

Jeg har et stykke tid gået og tænkt over hvilken internet browser der er den bedste? Chrome, Safari, Explore, Mozilla eller Opera. Selv bruger jeg chrome og synes det er den bedste browser men hvad synes alle andre? Jeg har også brugt Safari, Mozilla og self Explorer men google Chrome er helt sikkert det bedste.

Her er et par links til de 5 browsers

Safari -

Chrome -



Mozilla - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/new/?ref=logo

Men hvad synes i?

Nicolai

Sunday, May 15, 2011

According to Jim


According to Jim er en rigtig fed serie. Den handler om Jim og hans familie. Jim sætter sig selv i dårlige situationer hele tiden og der sker derfor mange sjove ting i serien. Hans kone Cheryl bliver sur på ham i næsten hvert afsnit men tilgiver ham også.

Det er en rigtig fed serie hvis man er til comedy serier.

Nicolai

Saturday, May 14, 2011

Queen




Queen er et rigtig fedt rock band. Jeg har hørt meget af deres musik. Jeg synes det er rigtig fedt og hvis jeg var en af jer, og jeg ikke havde hørt deres musik, ville jeg gøre det. Desværre døde deres forsanger Freddie Mercury før jeg blev født og jeg har derfor aldrig hørt dem live. De laver derfor ikke musik mere som band.

Hvis du ikke kender dem, men er til rock så har jeg et par link til dig her.

http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU -"The show must go on" denne sang udkom efter Freddies død.

&



Disse er nogle af mine yndlings sange, men der er mange andre der er lige så gode.

Hør deres musik det er fedt! :)

Nicolai

Friday, May 13, 2011


LOL eller League of Legends som det hedder er et rigtig fedt spil hvis man skal for tiden til at gå... Til alle jer der har spillet warcraft 3, vil jeg sige at spillet minder om dota. Min første tanke om spillet var ikke specielt godt, da jeg troede det var ligesom WoW. Men det er dog faktisk ret underholdende. Specielt hvis man har en ven man kan spille med, da taktik er meget vigtigt.

Spillet er 100% gratis, men du kan dog bruge penge på bedre Champions (ham/hende du styrer) hvis du ikke har tålmodighed, til at tjene point i spillet til at købe for.


Her er et link hvis du er blevet en smule fanget.


Nicolai