Wednesday, May 18, 2011

L.A. Noire

L.A. Noire udkommer imorgen d. 19.05.2011. Det bliver helt vildt fedt, jeg har desværre ikke selv købt det endnu. Men skal prøve det hos en af mine venner fredag. Glæder mig helt vildt da der jo er blevet udviklet en hel ny teknologi. Jeg glæder mig også til at se hvad Rockstar skaber af fede titler i fremtiden. Specielt GTA 5

Nicolai

Skype købt af Microsoft for 40 Milliarder


Skype købt at Microsoft, jeg synes at det er rigtig fedt a Microsoft har købt skype, men 40 milliarder kroner er rigtig mange penge. Og jeg har hørt at det var alt for mange penge de har givet for det. Men jeg er rigtig spændt på hvad de kan få ud af deres køb. Har læst lidt om at det skal bruges til deres Xbox live, og derfor begynder jeg og overveje og købe en Xbox 360 endnu mere end før. Men nu må vi se hvad fremtiden bringer.

Nicolai.

Hvilke internet browser er bedst?

Jeg har et stykke tid gået og tænkt over hvilken internet browser der er den bedste? Chrome, Safari, Explore, Mozilla eller Opera. Selv bruger jeg chrome og synes det er den bedste browser men hvad synes alle andre? Jeg har også brugt Safari, Mozilla og self Explorer men google Chrome er helt sikkert det bedste.

Her er et par links til de 5 browsers

Safari -

Chrome -



Mozilla - http://www.mozilla.com/en-US/firefox/new/?ref=logo

Men hvad synes i?

Nicolai